expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sâmbătă, 23 martie 2013

Anastasia Brow Powder Duo (Review)

Buna, fetelor!

Astazi va voi arata produsul pe care il folosesc 6,7 zile pe saptamana, una dintre constantele din rutina mea de make-up. Este vorba de fardul de sprancene de la Anastasia Beverly Hills, in varianta Golden  Blonde.

Este format din doua farduri pudra, o nuanta deschisa si una cu un ton sau doua mai inchisa. Eu le alternez si le amestec uneori, in functie de ce machiaj port si de cat de mult doresc sa imi evidentiez sprancenele. Fiind blonda, am zile cand strong brows can be too strong, asa ca aceste doua culori sunt perfecte pentru mine. In plus, eu ma vopsesc un blond auriu sau aramiu (dupa cum am chef in luna cu pricina), asa ca majoritatea fardurilor incercate pana acum erau ori prea maro, ori prea cenusii. In prealabil am folosit kitul de la Essence si alte cateva farduri individuale, dar toate pareau putin prea in your face, asa ca sfarseam prin a le retusa si a le sterge putin. 

Am noroc sa am sprancenele destul de ok, fara goluri mari, iar acum sunt chiar multumita cu rutina lor. Pudra e foarte fina, nu imi cad particule de fard sub ochi si se aplica foarte usor cu o pensula unghiulara.
Monograma de pe produs mi se pare tare reusita.
Si asa arata cele doua nuante, poate par extrem de deschise, dar functioneaza perfect pentru mine. 

Now the problem is... produsul acesta costa 23 de dolari sau 89 de lei, il gasiti aici. Eu l-am cumparat de la un blogsale cu 25 de lei si inca sunt indecisa daca voi plati pretul intreg pentru el. Factorii pe care ii voi pune in balanta sunt: calitatea (pe care nu pot sa i-o contest), compatibilitatea cu nuanta sprancenelor si cat va dura pana il voi consuma. Preconizez ca ma va tine pana la finele anului, in caz contrar voi face un update aici.

Voi ce spuneti, ce alte produse ati incercat si mi le-ati recomanda? V-ar tenta acest duo?

Pana data viitoare, fiti relaxate si bucurati-va de soare!

Alice

7 comentarii:

  1. E preferata mea! :) Eu am nuanta Ash Blonde si sunt satena ::. La mine a trecut un an de cand o am si nu mi s-a terminat nici acum.
    Noi o avem cu ambalajul vechi, ca acum cutiuta e neagra cu auriu. :)
    Vezi ca e Anastasia Beverly Hills :). Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca e spornic, extra points for that.

      Am modificat acum, nu stiu ce-o si fost in capul meu :)) Thank you, pup!

      Ștergere
  2. Arata foarte bine pudra. Pentru parul blond mi se par potrivite culorile. Eu iti recomand kit-ul Ash de la elf pentru parul blond, la un pret bun. Nu are culorile prea inchise. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfecte, sa stii. Am cautat acum imagini cu kitul de la elf, dar nuantele cam bat in cenusiu, iar la mine arata tare ciudat. Ms de sugestie oricum :*

      Ștergere
  3. E destul de mult 23 de dolari pentru un fardulet, chiar daca il folosesc zilnic...Eu am vazut la Artdeco niste nuante asemanatoare, ca si kitul meu de sprancene de la Catrice da semne de boala :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mult, se justifica doar daca il voi folosi foarte mult timp (ca si daca as cumpara cate unul ieftin la 3-4 luni cred ca tot acolo ajung). Sa vedem, cand il termin voi face postare. Eu sunt sceptica fata de Artdeco, am doua farduri de pleoape de la ei... superbe in the pan, groaznice pe pleoapa.

      Ștergere
  4. imi doresc si eu un creion de la anastasia dar inca nu am epuizat alte produse ca sa ma lase inima sa dau atatia bani :))

    RăspundețiȘtergere